products4engineers

Workshop NEN 1010 installatietesters

Aston Martinlaan 41, 3261 NB Oud-Beijerland

Datums:
  • Wo. 13 februari 2019, Oud-Beijerland
  • Wo. 10 april 2019, Zwolle
€ 135,00

Omschrijving

Normen veranderen, meettechnologieën verbeteren, nieuwe producten ontstaan en toepassingen verbreden. Met alle gevolgen voor het gebruik van instrumenten en beoordelen van meetresultaten. Gebruikers van NEN 1010 installatietesters nodigen wij van harte uit om zich in te schrijven voor deze praktische meetworkshop.

Hoe en waar maak je op een veilige wijze de juiste meetverbindingen? En hoe beoordeel je het meetresultaat? Een productspecialist van KWx gaat in een dagdeel praktisch in op de huidige NEN 1010 normering, waarbij de meettheorie en de meetveiligheid niet zullen ontbreken. De meetpraktijk staat centraal tijdens deze meetworkshop. Deelnemers kunnen met eigen óf KWx meetinstrumenten hun vaardigheden toetsen. De docent zorgt voor deskundige begeleiding op de aanwezige testobjecten.

Wil jij deze training bijwonen?

Wil je deelnemen aan deze meetworkshop? Meld je dan aan voor de workshop in Oud-Beijerland of Zwolle. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Meld je aan Bezoek website

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.