products4engineers

Workshop NEN 3140 apparatentesters

Aston Martinlaan 41, 3261 NB Oud-Beijerland

Datum:
  • Wo. 19 juni 2019, Zwolle
€ 135,00

Omschrijving

Bij het uitvoeren van een NEN 3140 keuring worden elektrisch (hand)gereedschap, machines en apparaten getest op elektrische veiligheid. Tijdens de meetworkshop 'NEN 3140 apparatentesters' vertellen we je meer over de theorie en praktijk achter deze periodieke inspectie.

Een productspecialist van KWx gaat in één dagdeel praktisch in op de huidige NEN 3140 normering. Na het opfrissen van de theorie ga je onder deskundige begeleiding zelf aan de slag met praktijkmetingen op verschillende elektrische arbeidsmiddelen zoals boormachines, verlenghaspels, bouwkasten en distributiekabels. Hierbij maak je gebruik van moderne en gebruiksvriendelijke meetapparatuur. 

Wil jij deze training bijwonen?

Deelnemen aan de NEN 3140 meetworkshop? Meld je dan aan voor de workshop in Oud-Beijerland of Zwolle. Dit kan heel gemakkelijk via het formulier op onze website. Het aantal deelnemers per workshop is beperkt (max. 12 personen), schrijf je dus snel in!

Meld je aan Bezoek website

Over KWx B.V.

"Klanten positief verrassen met veilige en slimme (elektro)technische producten en diensten."

KWx is specialist op het gebied van vermogenselektronica, explosieveilig installatiemateriaal en elektrotechnische meetinstrumenten. De laatste groep is opgesplitst in de onderdelen elektrotechnische meetinstrumenten, Niet Destructief Testen (NDT) én een merk-onafhankelijke kalibratie en reparatie service.

KWx werkt met Europese topmerken en kijkt voortdurend naar de ontwikkeling van nieuwe producten en klant specifieke oplossingen. Als expert in de vakgebieden beschikken de medewerkers over een grote mate van kennis, die zij graag met hun klanten delen.

KWx levert haar explosieveilig installatiemateriaal aan installatiebedrijven in de on- en offshore en (petro)chemische industrie. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in maatwerk klemmenkasten van het merk Hawke.

De producten van vermogenselektronica vindt je o.a. terug in de transportsector, duurzame energie, medische apparatuur en diverse consumentenproducten. De verkoopgroep is al jaren een deskundige partner voor een uitgebreid pakket halfgeleiders en toebehoren voor deze applicaties.

Voor internationale relaties verzorgt KWx de inkoop en logistieke dienstverlening van elektrotechnische en instrumentatie-producten.