products4engineers

Zelfs experts zijn verrast: de nieuwe XP+ HIGH TORQUE planetaire reductiekast

Vaartstraat 90/201, 9270 Kalken

Datum:
€ 0

Omschrijving

Vraagt u zich ook vaak af hoe u uw aandrijfassen nog compacter kunt maken en kortere cyclustijden voor uw toepassing kunt realiseren om zo de productiviteit te verhogen?

Onze XP+-reductiekastserie biedt aanzienlijk hogere prestaties in combinatie met plaats- en gewichtsbesparing voor talrijke toepassingen: van de klassieke tandheugelsystemen of spindelassen tot hefbomen en innovatieve draaitafeltoepassingen.
De krachtige XP+ HIGH TORQUE vult onze XP+ productfamilie aan met de planetaire reductiekast met het hoogste koppel beschikbaar op de markt.

WITTENSTEIN webinar: Verhoogde productiviteit en innovatieve machineconcepten door XPreductiekasten toe te passen

Ontdek meer over de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de XP+-reductiekastserie in ons on-demand webinar. Aan de hand van concrete, herkenbare toepassingen ontdekt u hoe u uw aandrijfassen nog compacter en slanker kunt maken. Met behulp van de cymex® ontwerptool zal onze productingenieur Philipp Brenner u in een 45 minuten durende videosessie demonstreren hoe en in welke toepassingen u kunt profiteren van maximale prestaties en compactheid voor alle nieuwe ontwerpen. Als hoogtepunt presenteren we u exclusief de nieuwe XP+ HIGH TORQUE.

Schrijf u in via onze website: https://alpha.wittenstein.biz/producten/xp-high-torque

Wil jij deze training bijwonen?

WITTENSTEIN webinar: Verhoogde productiviteit en innovatieve machineconcepten door XPreductiekasten toe te passen

On-demand webinar in het Engels 

Meld je aan Bezoek website

Over WITTENSTEIN BV

WITTENSTEIN is al meer dan 30 jaar wereldwijd pionier in mechatronische precisie-aandrijvingen. U vindt bij ons hoogtechnologische aandrijftechnologie - bedacht, ontwikkeld, geproduceerd én verdeeld door WITTENSTEIN.

Een traditie in innovatie garandeert steeds de meest precieze en efficiënte aandrijftechniek. Een persoonlijke en technisch onderlegde verkoop- en calculatieservice garandeert onze klanten de meest performante oplossing voor hun toepassing. WITTENSTEIN BV is verantwoordelijk voor de verkoop, technische- en calculatieservice in de Benelux. De Benelux-vestiging is gevestigd in Kalken, in de regio Gent.