Ongecategoriseerd

Gratis pictogrammen om COVID-19 te helpen stoppen

08 april 2020
Dominique Roosen

Veiligheids- en identificatiespecialist Brady Corporation biedt downloadbare veiligheidspictogrammen aan om de verspreiding van het coronavirus te helpen stoppen. Iedereen kan de printklare bestanden vrij downloaden van de Brady-websites.

Veiligheidsmaatregelen duidelijk communicerenCOVID-19-GEN

Alle aangeboden pictogrammen zijn conform of in lijn van de internationale ISO 7010-norm, zodat ze overal ter wereld maximaal kunnen worden herkend. Voor bijna alle COVID-19-veiligheidsmaatregelen is een snel herkenbaar symbool voorzien, van handen wassen en afstand houden tot de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

Snel wijzigingen in gebouwen aangeven

HAND-WASH-INSTOmdat de volledige impact en duur van de Corona-epidemie in veel landen en regio's nog onduidelijk is, moeten veiligheidsmaatregelen in, of zelfs toegang tot, gebouwen snel kunnen worden aangepast. Om evoluerende veiligheidsmaatregelen voor specifieke ruimtes te helpen communiceren, heeft Brady relevante veiligheidspictogrammen gegroepeerd in 4 sets: bezoekers informeren aan de receptie, mensen eraan herinneren hoe ze hun handen optimaal desinfecteren, werknemers eraan herinneren dat ze de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen dragen en een set voor algemene veiligheidsmaatregelen zoals handen schudden vermijden en afstand bewaren.

Print op elke kantoorprinter

De veiligheids- en identificatiepictogrammen van Brady zijn normaal enkel beschikbaar op sterke, industriële materialen die alleen met een gespecialiseerde thermische transfer labelprinter kunnen worden gedrukt. Om de veiligheidspictogrammen echter snel beschikbaar te maken in elk bedrijf, zijn ze herwerkt in een
vierkleurenformat dat gemakkelijk kan worden afgedrukt op de meeste kantoorprinters. Eenmaal geprint op papier, kunnen sets pictogrammen waar nodig met tape op deuren of gladde muren worden aangebracht om tijdelijke veiligheidsmaatregelen duidelijk te communiceren.

Download de gratis pictogrammen op www.bradyeurope.com/corona.

NL_SOCIAL-DISTANCE

Over Brady Corporation
Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten hoogwaardige labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printsystemen en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft een diverse klantenkring in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische sector, bouw, onderwijs, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren. Het hoofdkwartier van Brady bevindt zich in Milwaukee, Wisconsin. Op 1 augustus 2014 telde het bedrijf ca. 6400 werknemers in zijn vestigingen wereldwijd. In 2014 bedroeg de wereldwijde omzet ca. 1,23 miljard dollar. Het aandeel van Brady wordt verhandeld op de beurs van New York onder het symbool BRC. Verdere informatie vindt u op de website op www.bradycorp.com.

Industriepark C/3
Lindestraat 20
9240 Zele, Belgium
- -
Phone: +32 (0) 52 45 78 11
Fax: +32 (0) 52 45 78 12
[email protected]
www.nl.brady.be

Laatst bijgewerkt: 09 mei 2023

Brady NV
Wanneer prestaties van het grootste belang zijn, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen met betrouwbare oplossingen voor cruciale toepassingen in veeleisende omgevingen. Onze oplossingen helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen.
Lindestraat 20
9240 Zele (B)
België
+32 52 45 79 34