products4engineers

Opleidingen

PLC Designer Introduction & Motion Control

Onsite

Ploegweg 15, 5232 BR 's-Hertogenbosch

De opleiding "Motion Control" is een engineeringgerichte systeem- en applicatietraining. De deelnemers verwerven basiskennis over het testen, evalueren en implementeren van toepassingen. De training creëert de basis voor deelnemers om zelfstandig hun systeemkennis uit te breiden in het kader van projecten. Deze tweedaagse training zit vol met cases en oefenstof.

€ 980
16-06-202217-06-2022

Technische opleiding: Hoe frameloze servomotoren worden gebruikt (Webinar, taal: Engels)

Onsite

Vaartstraat 90/201, 9270 Kalken

cyber® kit line small & cyber® kit line large - servomotoren zonder behuizing: sterke koppeloverbrenging – sterk integrerend - flexibel De behuizingsloze servomotoren uit de productfamilie van cyber® kit line bieden een maximaal koppel en heel veel flexibiliteit in een compacte uitvoering. Daarnaast biedt de behuizingsloze uitvoering met een grote holle as de constructeur alle vrijheid om unieke oplossingen voor specifieke toepassingen te integreren. Het bouwpakket, bestaande uit een rotor en een stator, kan dankzij de vele varianten flexibel in de machine geïntegreerd worden. Bovendien vormen de uitermate krachtige directe aandrijvingen (koppelmotoren) de ideale oplossing voor bijvoorbeeld gereedschapsmachines.

€ 0
Dinsdag, 12.04.22, 8:00 - 8:45 a.m.Woensdag, 13.04.22, 16:00 - 16:45 p.m.

Online training IndraSize

Onsite

Kruisbroeksestraat 1, 5280 AA Boxtel

Met de IndraSize training leer je optimale motor/drive-combinaties specificeren. Er worden praktisch, eenvoudig en aan de hand van voorbeelden aandrijfregelaars en motoren berekend.

€ 319 euro per deelnemer

Zelfs experts zijn verrast: de nieuwe XP+ HIGH TORQUE planetaire reductiekast

Onsite

Vaartstraat 90/201, 9270 Kalken

Vraagt u zich ook vaak af hoe u uw aandrijfassen nog compacter kunt maken en kortere cyclustijden voor uw toepassing kunt realiseren om zo de productiviteit te verhogen? Onze XP+-reductiekastserie biedt aanzienlijk hogere prestaties in combinatie met plaats- en gewichtsbesparing voor talrijke toepassingen: van de klassieke tandheugelsystemen of spindelassen tot hefbomen en innovatieve draaitafeltoepassingen. De krachtige XP+ HIGH TORQUE vult onze XP+ productfamilie aan met de planetaire reductiekast met het hoogste koppel beschikbaar op de markt.

€ 0

FORMER WEBINARS

Onsite

Daimlerstraße 23/25, 71101 Schönaich

Anyone who missed the webinars can access them at the FAULHABER GoTo Stage. The webinars are offered in English and German. The GoTo Stage will be continuously updated, as soon as a webinar has been held for the first time, the recording will be made available here.

€ 0,00

CECE - Certified Expert in CE Marking

Onsite

Havenweg 22, 4131 NM Vianen

Zoekt u een gecertificeerde opleiding op het gebied van CE-markering? Pilz verzorgt een door TÜV NORD gecertificeerde internationale opleiding op dit gebied.

€ 1200,- euro (ex. BTW)
Meerdere data beschikbaar