products4engineers

Opleidingen

Webinar: de perfecte encoder kiezen

Onsite

Daimlerstraße 23/25, 71101 Schönaich, 71101 Schönaich

Dit webinar geeft inzicht in de doelen en toepassingen van encoders en gaat in op de verschillende technologieën van FAULHABER. U leert meer over de toepassingen, technologieën, resolutie, nauwkeurigheid en herhaalnauwkeurigheid van encoders en over het verschil tussen incrementele en absolute encoders.

€ 0
08.02.2022

IT/OT convergentie

Onsite

Biezenvijver 4, 3297 GK PUTTERSHOEK

Red Lion en Computer Products Professional Benelux BV organiseren aankomende vrijdag 4 februari een webinar met als thema 'IT/OT convergentie - de samensmelting van informatietechnologie en de operationele technologie'. Registratie en opgave hiervoor vindt plaats via de rode aanmeldlink hieronder.

€ EUR 0,-
18 februari 2022

Trainingen op afstand voor ontwikkelaars

Onsite

High Tech Campus 9, 5656 AE Eindhoven

Leren gaat een leven lang door. Zeker binnen de aandrijftechniek is het essentieel om continu bij te leren. Zo kunt u innovatiekansen vroeg herkennen, en ze gebruiken in de ontwikkeling van uw toepassingen.

€ Gratis

Online training IndraSize

Onsite

Kruisbroeksestraat 1, 5280 AA Boxtel

Met de IndraSize training leer je optimale motor/drive-combinaties specificeren. Er worden praktisch, eenvoudig en aan de hand van voorbeelden aandrijfregelaars en motoren berekend.

€ 319 euro per deelnemer

Zelfs experts zijn verrast: de nieuwe XP+ HIGH TORQUE planetaire reductiekast

Onsite

Vaartstraat 90/201, 9270 Kalken

Vraagt u zich ook vaak af hoe u uw aandrijfassen nog compacter kunt maken en kortere cyclustijden voor uw toepassing kunt realiseren om zo de productiviteit te verhogen? Onze XP+-reductiekastserie biedt aanzienlijk hogere prestaties in combinatie met plaats- en gewichtsbesparing voor talrijke toepassingen: van de klassieke tandheugelsystemen of spindelassen tot hefbomen en innovatieve draaitafeltoepassingen. De krachtige XP+ HIGH TORQUE vult onze XP+ productfamilie aan met de planetaire reductiekast met het hoogste koppel beschikbaar op de markt.

€ 0

FORMER WEBINARS

Onsite

Daimlerstraße 23/25, 71101 Schönaich

Anyone who missed the webinars can access them at the FAULHABER GoTo Stage. The webinars are offered in English and German. The GoTo Stage will be continuously updated, as soon as a webinar has been held for the first time, the recording will be made available here.

€ 0,00
14.12.2021