products4engineers

Opleidingen

Webinars van FAULHABER – Uw kennismotor

Onsite

Daimlerstraße 23/25, 71101 Schönaich

De aandrijvingsexperts van FAULHABER presenteren tools, delen hun knowhow over verschillende toepassingen en geven antwoord op uw vragen. Leer hoe u optimaal gebruik maakt van de Drive Selection Tool, de Motion Manager-software of andere tools van FAULHABER, of ga in op technische vragen zoals de geluidsontwikkeling van motoren of andere toepassingsvereisten. We kijken uit naar een spannende uitwisseling!

€ -
02-02-2021

Webinar 'EMI invloeden onoverkomelijk? Natuurlijk niet!'

Onsite

op je eigen werkplek, 8013 P Zwolle

Elektromagnetische straling kan ervoor zorgen dat apparaten elkaar nadelig beïnvloeden waardoor storingen in je bedrijfsprocessen ontstaan. In dit webinar nemen wij je graag mee in de wereld van apparaten en het vraagstuk EMC, de EMI invloeden en het voorkomen van storingen door kabelverbindingen binnen installaties.

€ gratis
6 oktober 2020

CECE - Certified Expert in CE Marking

Onsite

Havenweg 22, 4131 NM Vianen

Zoekt u een gecertificeerde opleiding op het gebied van CE-markering? Pilz verzorgt een door TÜV NORD gecertificeerde internationale opleiding op dit gebied.

€ 1200,- euro (ex. BTW)
Meerdere data beschikbaar

Certified Machinery Safety Expert (CMSE®)

Onsite

Havenweg 22, 4131 NM Vianen

Bent u op zoek naar een erkende training op het gebied van machineveiligheid? Dan is CMSE ® voor u de goede match! Met de door TÜV NORD gecertificeerde opleiding tot CMSE® - Certified Machinery Safety Expert kunt u uw deskundigheid voor de gehele levenscyclus van de machineveiligheid aantonen.

€ 2100,- euro (ex. BTW)
Meerdere data beschikbaar

SYSTEMS MODELING LANGUAGE (SYSML)

Onsite

Stationsplein 51, 1012 AB Amsterdam

Mithun was de eerste opleider in de Benelux met een diepgaande Systems Modeling Language (SysML) opleiding. Wij mogen ons OMG SM content developer noemen door onze betrokkenheid bij het OMG Certified Systems Modeling Professional – OCSMP. Wij bieden meerdere gevorderde opleidingen aan voor professionals die al bekend zijn met UML.

€ Introductie SysML- €495,00 / System modeling with SysML - €1.980,00
04-03-2021 (Introductie SysML)12-04-2021 t/m 15-04-2021 (System modeling with SysML)

MEER OMZET MET LINKEDIN

Onsite

Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein

In deze LinkedIn workshop leer je welke concrete stappen jij kan zetten, waarbij je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroot en meer klanten aantrekt. Hierbij zal je sneller gezien worden als expert en trek je meer klanten aan. Daarnaast wordt de bestaande relatie met je bestaande klanten versterkt.

€ 225,-
4 november 2020