Aandrijf- en besturingstechniek Hartholt vof

Website

Over "Aandrijf- en besturingstechniek Hartholt vof"

Aandrijftechniek Hartholt heeft zich gespecialiseerd in het adviseren en leveren van aandrijving en besturingen voor machines en installatie. Dit kan zijn van klein tot middelgroot, van vast tot mobiel.
- Motoraangestuurde afsluiters
- Elektromotoren, IEC, drukvast, Zaagmotoren, Spindelmotoren
- Frequentieregelaars
- Reductoren
- ElektroCilinders, Elektrospindels, Vijzels
- Lineaire aandrijving, Lineaire actuator
- Besturingstechniek
- Aandrijftechniek
- Elektromechanische aandrijvingen

Bij het verkopen van componenten denken wij  mee over technische aspecten en doelstellingen.
Wij  streven  er naar dat u  de werking van uw aangekochte installatie beheerst, zodat u met uw installatie kunt “lezen en schrijven”.
Storing met bijv. een besturing, motor of frequentieregelaar? Ook dan zullen wij op vakkundige en professionele wijze ons inspannen om uw machine/installatie weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen.
Wanneer u onverhoopt ondersteuning nodig heeft dan kunt u ons bellen, ook na 17:00 uur!

Onze missie
“Wij leveren een waardevolle bijdrage aan het behalen van de zakelijke doelstellingen van onze klanten. Dit doen wij door middel van het aanbieden van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van besturing en aandrijving. Wij streven daarbij naar eenvoud, gebruikersgemak en slimme functionaliteit. In onze manier van werken willen wij herkend worden als betrokken en creatieve partners met aandacht voor details.”

Speerpunten en doelstellingen
Wij stellen een duurzame relatie met u, onze klant “onze partner”, centraal. Wij helpen u uw zakelijke doelstelling te realiseren door middel van het aanbieden van innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van besturing en aandrijving. Hierbij streven wij  naar eenvoud, gebruikersgemak en slimme functionaliteit. Het gevraagd en ongevraagd geven van feedback, met respect voor de persoon en met voldoende aandacht voor de inhoud,  vinden wij een belangrijke voorwaarde om het maximaal haalbare resultaat te bereiken.
Om dit te realiseren werken wij met goede componenten van betrouwbare leveranciers.
Ook buiten de reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 uur) kunt u bij ons terecht voor calamiteiten en of (spoed)levering van frequentieregelaars, elektromotoren en motorreductoren.

Uitgelichte producten

Videos

MecVel linear actuators for photovoltaic applications

MecVel linear actuators for medical appilcations

MecVel linear actuators for medical appilcations

Hoofdkantoor

Korenstraat 5
7722RS Dalfsen
Nederland
0529 431 200