Air-Parts B.V.

De specialisten bij Air-Parts kunnen u advies geven bij het zoeken naar de beste oplossing voor uw behoefte aan voedingen en elektrische test- en meetapparatuur

Website

Over "Air-Parts B.V."

Air-Parts
De naam Air-Parts, letterlijk vertaald als “lucht onderdelen”, verwijst naar de geschiedenis van ons bedrijf. In 1955 werd Air-Parts BV opgericht als handelsmaatschappij voor invoer en leveren van onderdelen voor de militaire en civiele luchtvaart. Begin jaren ’60 werden de activiteiten uitgebreid met de verkoop van elektronische componenten en later ook bijhorende test- en meetapparatuur. Dit opende ook de deuren naar andere markten, zoals laboratoria voor ontwikkeling en onderzoek, maakindustrie (elektrische en elektronische apparaten), universiteiten en technische hogescholen. Air-Parts heeft zich vanaf het begin ook toegelegd op het bieden van services , zoals calibraties van de diverse test- meetapparatuur.

Sinds 2006 is Air-Parts een werkmaatschappij van Havé Beheer, waarvan ook Havé Digitap in Molenaarsgraaf onderdeel uit maakt. Hiermee zijn onze mogelijkheden sterk uitgebreid en kunnen we ook handheld test- en meetapparatuur aanbieden aan onze klanten.

Het Air-Parts team
De sterkte van een bedrijf wordt bepaald door enkele factoren. Locatie en huisvesting spelen een rol. Zonder producten heeft een handelsmaatschappij niet veel te bieden. Air-Parts zoekt dan ook constant naar leveranciers en fabrikanten die samen met hun lokale distributeur de beste oplossing kunnen maken en leveren. De belangrijkste factor die het succes van Air-Parts verzekert is de ervaring en kennis van ons team.

Videos

The All-New FLIR Exx-Series Advanced Thermal Imaging Cameras

Introducing the FLIR ETS320 Benchtop Thermal Imaging Camera

Introduction - GW Instek MDO-2000E Combo Oscilloscope Spectrum Analyzer Spectrum Analyzer Mode

Sociale media

Hoofdkantoor

Polderweg Oost 26
2973 AN Molenaarsgraaf
Nederland
0172 422 455