Alpac

Kunststof bakken en pallets

Website

Over "Alpac"

Alpac is gespecialiseerd in material handling oplossingen van kunststof, zoals kunststof bakken en kunststof pallets. Sinds 2006 hebben wij onze naam gevestigd door creatief met onze klanten mee te denken en op die manier behoeften, wensen en eisen van klanten mee te nemen in onze kosteneffectieve en duurzame oplossingen. Samen denken is samen creëren.

Bij Alpac bieden wij een grote diversiteit aan standaardproducten, maar we bieden ook maatwerk. We hebben de beschikking over een grote voorraad aan producten die we u direct kunnen leveren, zoals onze kunststof bakken, kunststof pallets en kunststof palletboxen. Zit er bij die standaardproducten niet het product dat u zoekt? Dan kunnen wij een standaardproduct altijd voor u aanpassen, zodat het product wel naar wens is. Is dat niet mogelijk, dan bieden we ook de mogelijkheid speciaal voor u als klant een geheel nieuw product te ontwikkelen en dat product op maat voor u te maken.

Wij leveren o.a. de volgende producten: kunststof stapelbakken, nestbare bakken, kunststof rekken, inklapbare kratten, kunststof palletboxen, stapelbare bakken, distributiebakken,euronorm bakken, kunststof pallets, kunststof magazijnbakken, kunststof bakkenwagens.

Sociale media

Hoofdkantoor

Elbingstraat 3
7418 EP Deventer
Nederland
0570 627 860