Atimo Nederland BV

Atimo Nederland is dé specialist op het gebied van professionele en industriële ontstoffing.

Website

Over "Atimo Nederland BV"

Het breedste assortiment industriële stofzuigers
Wij bieden het breedste assortiment industriële stofzuigers en afzuigsystemen van Nederland. Dit kunnen wij zeggen doordat wij alle technische kennis hebben van onze producten en de jarenlange ervaring hebben om die kennis op de juiste manier in te zetten.

Alles is mogelijk
Klanten willen vaak maar één ding: een oplossing voor hun stofprobleem. Alles binnen onze organisatie is erop gericht om dit voor ieder stofprobleem te realiseren. Dat betekent dat wij soms de meest uiteenlopende verzoeken krijgen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een afzuiginstallatie op rails gerealiseerd.

Korte lijnen
Bij Atimo spreekt u altijd direct met een technisch onderlegde medewerker. Dit betekent dat wij snel kunnen inspelen op uw wensen en vragen. Geen consultants en ingewikkelde contacten. U belt altijd met een vaste contactpersoon met alle (technische) kennis van het product.

Altijd bereikbaar
Onze klanten kunnen ons altijd bereiken. Bij storingen van grotere afzuiginstallaties staat er 24/7 een storingsmonteur voor u klaar. Vragen of problemen kunt u altijd telefonisch aan ons voorleggen.

Concurrerende prijzen
Wij hebben strakke prijsafspraken met onze fabrikanten, waardoor u meeprofiteert van schaalvoordelen. U betaalt daarom nooit teveel voor uw industriële stofzuiger.

Hoofdkantoor

Kabelstraat 33
1749 DM Warmenhuizen
Nederland
072 562 8088