Batenburg Applied Technologies

Smarter focus. Brighter tomorrow

Website

Over "Batenburg Applied Technologies"

Batenburg Applied Technologies is een meedenkende, adviserende en creatieve partner. Onze naam geeft ons specialisme weer, een unieke positie, omdat wij zowel mechanische als elektronica know how met elkaar verbinden. Niet alleen vertegenwoordigen wij toonaangevende fabrikanten, maar beschikken wij ook over een goed geoutilleerde mechatronica productie afdeling. Door koppeling van diverse technieken maken wij het mogelijk om een hoogwaardig en nauwkeurig operationeel product te leveren.

Onze kracht

Wij hebben ons gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van Elektronica Componenten, Thermal Management, Sensoren, Human-Machine Interfacing, Weerstanden, IPC’s en Vision Componenten. Wij beschikken daarnaast over een breed assortiment Meet- en Kalibratie instrumenten.
 

Onze markten

Door onze verschillende specialismen leveren wij producten aan diverse markten. Onze vision systemen worden bijvoorbeeld gebruikt bij productie maar tegelijkertijd ook bij controle; onze joysticks komen terug in de scheepvaart en onze meettechnieken vinden wij terug in het veld. In samenwerking met een team van specialisten met gedegen kennis en ervaring vinden wij voor u op deze manier de juiste en meest functionele oplossing.

Uitgelichte producten

Sociale media