Berner Produkten b.v.

Website

Over "Berner Produkten b.v."

Berner is dé partner voor onder meer truck- en transportbedrijven, garagisten, dealerbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.

Niet alleen vanwege de kwalitatieve producten voor de professional, maar juist vanwege onze serviceskennis en het contact dat onze vertegenwoordigers, specialisten en klantenservice dagelijks met onze klanten hebben.

In 1957 startte oprichter Albert Berner zijn schroevenhandel in het Duitse Kϋnzelsau. Sinds 2012 staat de 2e generatie met zoon Christian Berner aan het roer van het dynamische internationale familiebedrijf. Vandaag de dag telt de Berner Group 8.500 medewerkers in Europa, waarvan 350 in de Benelux. 

Persoonlijk advies, dat is onze kracht: we reageren heel precies en snel om specifieke vragen van de klant professioneel op te lossen. Deskundigheid, partnerschap, betrouwbaarheid, vriendelijkheid en passie voor het vak, dat is waar Berner voor staat. Wij zijn daar waar de klant ons nodig heeft. In de werkplaats, via onze klantenservice of online via onze webshop.

Ons ideaal: een succesvolle samenwerking met onze klanten
Het assortiment van Berner in de Regio West is afgestemd op de diverse doelgroepen. Dit is ook één van de succesfactoren van ons bedrijf; het resultaat van een nauwe samenwerking met onze klanten. We stemmen ons assortiment af op de lokale markt en desbetreffende klantenwensen. Een flexibele houding ten opzichte van de verschillende gebruikers is daarbij onmisbaar.

Uitgelichte producten

Videos

Unknown title

Unknown title

Unknown title

Unknown title

Berner MULTICOMPOUNDsystem MCS Gas concrete

Main office

Steenbergstraat 25
6465 AB Kerkrade
Nederland
045 533 9133