Busch BV

Vacuümpompen, compressoren en systemen

Website

Over "Busch BV"

Busch Vacuümpompen en Systemen is één van de grootste producenten van vacuümpompen, blowers en compressoren ter wereld. Ons assortiment bestaat uit vacuüm-en overdrukoplossingen voor uiteenlopende industriële toepassingen. Aangezien elke vacuümtoepassing weer zijn eigen kenmerken heeft, is het dus belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen voor het proces. Met 60 dochterondernemingen in 42 landen en vertegenwoordigers in meer dan 30 landen zijn wij dan ook in staat om onze klanten overal ter wereld adequaat te adviseren en te ondersteunen.

Onze Nederlandse vestiging, Busch B.V. is gevestigd in Woerden en richt zich op de verkoop van vacuümpompen; het ontwerpen en construeren van vacuümsystemen; en het onderhouden, repareren en reviseren van deze producten. Onze projectingenieurs zijn sterk in het op maat maken van complete vacuümsystemen met onze vacuümpompen, blowers en compressoren als kerncomponenten. In combinatie met leidingen, vaten en geavanceerde besturingseenheden ontwikkelen we systemen die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten zodat deze systemen volledig in hun processen geïntegreerd kunnen worden.

Vacuümpompen en -systemen en blowers en compressoren vormen een belangrijk onderdeel van veel productieprocessen. Daarom zijn beschikbaarheid, betrouwbaarheid en een efficiënte werking enorm belangrijk. Bij het ontwerp houden we hier al we rekening mee door onderhoudsvrije of onderhoudsarme componenten te gebruiken. Hierdoor is onderhoud niet alleen minder vaak nodig, maar ook minder complex en kan het in sommige gevallen zelfs beperkt worden tot een eenvoudige handeling die zonder externe hulp kan worden uitgevoerd. Ondanks de keuze van onderhoudsarme componenten kunnen voor uw productieprocessen vanwege veiligheid en beschikbaarheid van uw systeem speciale onderhoudsschema’s van belang zijn. Alleen door individueel afgestemde revisie- en onderhoudsprocedures op basis van de specifieke productieprocessen kunnen we voldoen aan de veiligheids- en beschikbaarheidseisen van complete systemen. Afhankelijk van uw wensen kunt u de serviceopties kiezen die het beste bij uw productieproces passen. Onze services variëren van inbedrijfstelling en regelmatig onderhoud tot aan de levering van reserveonderdelen. Busch biedt u serviceopties voor alle Busch vacuümpompen, blowers en compressoren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Sociale media

Hoofdkantoor

Pompmolenlaan 2
3447 GK Woerden
Nederland
0348 462 300