Conrad Electronic Benelux BV

Teckniek begint hier

Website

Over "Conrad Electronic Benelux BV"

Wij zijn Conrad, al meer dan 90 jaar de meest toegankelijke totaalleverancier op het gebied van elektronica en techniek. Met het meest diverse en complete technische assortiment van Europa hebben wij zeker wat u zoekt. Of u nu een betrouwbare zakelijke partner zoekt of een leverancier voor al uw technische behoeften, wij staan voor u klaar. 

Ruime keuze in betrouwbare kwaliteit

Ons enorme assortiment elektrotechnische producten biedt alles wat u nodig heeft bij het optimaal uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij leveren meer dan 750.000 verschillende producten, verdeeld over ruim 4000 merken. Van meettechniek en componenten tot gereedschap, bouwpakketten, multimedia en nog veel meer, bij Conrad vindt u wat u zoekt. Het gehele assortiment wordt streng bewaakt door onze kwaliteitscontrole, zodat u zeker weet dat u in iedere prijsklasse optimale kwaliteit geleverd krijgt.

Alle informatie binnen handbereik

Bij Conrad heeft u toegang tot het meest diverse en complete technische assortiment van Europa met transparante prijzen, zonder dat u in hoeft te loggen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze uitgebreide databank aan technische informatie. Zo zijn alle handleidingen en technische databladen gratis en openlijk beschikbaar. Deze vindt u op de productpagina’s en in ons uitgebreide Conrad Download Center.  

Conrad Electronic Benelux B.V. uw totaalleverancier

Techniek heeft de toekomst. Daarom ondersteunen wij de ontwikkeling van nieuwe techniek en kennis en faciliteren we ook het onderhoud van diezelfde techniek. Maak onder meer kennis met ons speciale onderwijsprogramma voor educatieve instellingen en onze geheel verzorgde workshops om praktische kennis bij te brengen. Ook bieden we onder meer een printplaatservice, een 3D-printservice en een gekalibreerd meetassortiment. Ontdek waarom wij uw ideale partner zijn.  

Veelzijdige dienstverlening op maat

Wij stemmen ons aanbod geheel af op uw wensen en wij bieden tal van services die het u gemakkelijk maken. Zo kunt u bijvoorbeeld met één van onze handige inkoopoplossingen een directe koppeling met uw inkoopsysteem maken. Dit maakt de inkoop voor u een stuk eenvoudiger én inzichtelijker.
Indien u een aanbod op maat wilt, kunt u gebruik maken van onze offertetool of contact opnemen met ons Business Team.
Daarbij heeft u als bedrijf de mogelijkheid om gebruik te maken van de Business Plus service. Dit houdt in dat uw bestellingen franco worden geleverd en dat u op rekening kunt betalen met een betalingstermijn van maar liefst 60 dagen. Kortom, wij hebben alles in huis om uw business optimaal te ondersteunen.  

Betrouwbare en ervaren klantenservice

Bij Conrad vinden we het belangrijk dat we doen wat we beloven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Voor technische vragen, meer informatie over uw bestellingen of aanvragen staat onze ervaren en deskundige klantenservice voor u klaar.

Uitgelichte producten

Sociale media

Hoofdkantoor

Zutphenstraat 89c
7575 EJ Oldenzaal
Nederland
088 428 5490