Contecto

Connecting Creativity and Innovation

Website

Over "Contecto"

Van innovatief product idee tot tastbare oplossing

Als Contract Manufacturing Service (CMS) provider en Electronic Manufacturing Service (EMS) provider verbinden we ons netwerk van ervaring, creativiteit en kennis met de technische uitdaging van onze MKB klanten om ze te ontzorgen, innovatieve producten voor de toekomst te ontwikkelen, te realiseren, testen en te produceren. Onze ervaren specialisten staan klaar om u te ondersteunen van technische brainstorm, initiatie van elektronische en mechanische oplossingen, visualisatie van een ontwerp, bouwen van Proof of concept, tastbare functionele modellen, rapid prototypes tot aan kleine productieseries.

Over ons

Contecto is een perfecte mix van jonge enthousiaste technische experts in hardware-, mechanisch- en softwareontwerp en senior elektronische ingenieurs met professionele ervaring in de elektronische industrie. Samen met ons technisch netwerk kunnen we elke innovatieve uitdaging aan.

Als aanbieder van een one stop elektronica service kunnen wij uw MKB-bedrijf ondersteunen met alle relevante technologieprocessen die u nodig hebt of wenst. Met behulp van onze kennis, creativiteit, methoden, ervaring, beschikbare machines en gereedschappen vormen we uw conceptproductidee of technische uitdaging leidt tot een eerste juiste fysieke concept, functioneel model, prototype, pilotserie of kleine productserie.

We begrijpen dat de manier waarop u uw ontwerpproces beheert, het verschil kan maken tussen het verliezen van een klant of het winnen van hun loyaliteit. Wetende dat we deze kritieke klantervaring beïnvloeden, zorgt ervoor dat we u altijd de juiste oplossing bieden om uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Onze specialiteit omvat een open innovatietrechter (procesblokken 1-8), waar u als klant de vereiste expertise kunt kiezen die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw markt.

Videos

CONTECTO

Sociale media

Hoofdkantoor

Laan de wijze 23
5835DS Beugen (Boxmeer)
Nederland
0485 322 102