EVG Martens GmbH & Co. KG

Wij doen meer dan alleen verbindingen

Website

Over "EVG Martens GmbH & Co. KG"

EVG Martens GmbH & Co. KG levert al bijna 50 jaar hoogwaardige verbindingstechniek, elektromechanische onderdelen en schakelkastcomponenten aan klanten uit de automatisering,medische technologie, machinebouw en aan producenten van elektromechanische onderdelen.

Als contractpartner van toonaangevende producenten houdt het bedrijf vanuit de vestiging in Mönchengladbach, vlak over de grens bij Venlo, een breed assortiment van connectoren, schakelaars, Axiaal-ventilatoren, koelaggregaten en behuizingen op voorraad. Alle producten zijn snel leverbaar.

Bovendien biedt EVG een dienst aan, die geheel volgens het bedrijfsmotto “ Wij doen meer dan alleen verbindingen” meer is dan die van een klassieke distributeur. Door klantspecifieke assemblage, mechanische bewerkingen en omspuiting ontvangen klanten kant en klare leveringen van connectoren, verbindings- oplossingen en kabelbomen, die concreet op uw toepassingen zijn afgestemd.

Persoonlijk advies, afgestemde productie inclusief eigen spuitgietmachines, een eigen afdeling werktuigbouw en 150 hoog gekwalificeerde medewerkers garanderen producten van de hoogste kwaliteit. EVG Martens GmbH & Co. KG voldoet aan de DIN ISO EN 9001:2015 certificering

Actuele informatie, een webshop en online catalogi zijn te vinden op www.evg.de.

Uitgelichte producten

Sociale media

Hoofdkantoor

Trompeterallee 244-246
41189 Mönchengladbach
Duitsland
+49 2166 55080