Faulhaber Benelux BV

Website

Over "Faulhaber Benelux BV"

FAULHABER Aandrijfsystemen

Onze afdeling Aandrijfsystemen richt zich op de ontwikkeling van zeer nauwkeurige miniatuur- en microaandrijftechnologieën onder de merknaam FAULHABER. Het hoofdkwartier bevindt zich in Schoenaich in de omgeving van Stuttgart in Duitsland, en daarnaast heeft FAULHABER ontwikkelings- en productielocaties in Zwitserland, Roemenië en Hongarije. De basis en het kwaliteitskeurmerk van de aandrijftechnologie van FAULHABER is de door Dr. Fritz Faulhaber Sr. ontwikkelde vrijdragende, ijzerloze rotorspoel.

Tegenwoordig biedt FAULHABER 's werelds grootste portfolio van miniatuur- en microaandrijfsystemen van één aanbieder. De afdeling richt zich op het ontwikkelen van complete aandrijfsystemen die passen bij de innovatieve toepassingen van haar klanten. Aan de basis van de technologische diversiteit staan aandrijfsystemen die uniek zijn op het gebied van precisie en betrouwbaarheid in de kleinste ruimtes.

Of het nu gaat om 's werelds kleinste borstelloze DC-motor en planetaire tandwielkast, om levensreddende motoroplossingen voor implantatie, of om aandrijfoplossingen die helpen ons zonnestelsel te verkennen: FAULHABER is er om klanten ongeëvenaarde ervaring en expertise te bieden voor de volgende generatie toepassingen die onze levens blijvend veranderen.

Videos

FAULHABER Brushless Flat DC-Servomotors of the BXT family

FAULHABER Brushless Flat DC-Servomotors of the BXT family

Brushless DC-Motors / Series 2264…BP4

Brushless DC-Motors / Series 2264…BP4

Brushless DC-Motors / Series 1660...BHx

Brushless DC-Motors / Series 0824 ... B and 1028 ... B

FAULHABER CANopen Multi BX4

Linear DC-Servomotors / Series LM 1483

Linear DC-Servomotors / Series LM 1483

Drive Systems for Robotics & Automation

Electronics / FAULHABER Motion Control

Unknown title

Sociale media

Hoofdkantoor

High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
Nederland
040 851 5540