Holmatro Industrial equipment

Uw specialist in hogedruk hydrauliek

Website

Over "Holmatro Industrial equipment"

Holmatro, opgericht in Nederland in 1967, ontwerpt, ontwikkelt, produceert en levert hydraulische gereedschappen en systemen die over de gehele wereld gebruikt worden voor verschillende industriële toepassingen. Het uitgebreide programma bestaat o.a. uit:

 • Industrieel Gereedschap
  Hydraulische, pneumatische en mechanische gereedschappen, zoals hydraulische cilinders, hefgereedschappen, handgereedschappen, hydraulische pompen, systeemcomponenten, voorspanhydrauliek en propellersets. Gebruikt in o.a. de scheepsbouw, zwaar transport, maintenance, petrochemie, offshore, constructie & installatie, mijnbouw en civiele techniek.
 • Industrial Solutions
  Resultaatgerichte klant specifieke hydraulische oplossingen voor lasten die met standaard gereedschappen moeilijk te verplaatsen zijn. Het gaat hierbij om uitdagingen met betrekking tot heffen, duwen, trekken, dalen, wegen, kantelen en horizontaal verplaatsen. Om tot de juiste oplossing te komen, werken we nauw samen met de gebruiker.
 • Industrieel Knipgereedschap
  Knipgereedschap speciaal ontwikkeld voor het knippen van harde metalen. Met name gebruikt in kabel recycling, auto recycling, recycling van witgoed en in diverse sloop omgevingen.
 • Gieterijgereedschap
  Gieterijwiggen voor de metaalindustrie om opkomers en toevoerkanalen snel en veilig van gietstukken te verwijderen, zonder de gietstukken te beschadigen en met zo min mogelijk fysieke inspanning.

Holmatro serviceprogramma – een totaaloplossing
Voor alle merken hydraulische gereedschappen geldt dat er na verloop van tijd wel eens een storing of defect kan optreden. Om ervoor te zorgen dat uw gereedschappen gedurende hun hele levensduur optimaal en veilig inzetbaar blijven, zijn regelmatig onderhoud en een juist gebruik van groot belang.

Holmatro en onze Holmatro Service Centers kunnen u hierbij helpen. Als producent van hydraulische gereedschappen, zijn wij op dit gebied de servicespecialist bij uitstek. Als geen ander weten wij hoe belangrijk deskundig onderhoud is; niet alleen voor een optimale werking van de gereedschappen, maar ook voor de veiligheid van de mensen die ze gebruiken.

Daarom biedt Holmatro een compleet serviceprogramma dat bestaat uit: periodiek onderhoud, reparaties, testen en certificeren, training en advies.

(Inter)nationaal verkoopnetwerk
Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Holmatro fabrieken en verkoopkantoren in Nederland en de VS. We hebben verkoopkantoren in China, Engeland en Polen, en vertegenwoordigers in Duitsland, Kroatië en India. Tezamen met ons wereldwijde dealernetwerk - volledig opgeleid in ons eigen trainingscentrum – garanderen wij overal ter wereld dezelfde Holmatro kwaliteitsstandaard en een perfecte aftersales voor al onze producten.

Uitgelichte producten

Videos

Discover the new Holmatro hand pumps

Sociale media

Hoofdkantoor

Zalmweg 30
4941 VX Raamsdonksveer
Nederland
0162 751 500