IP Duursma

Uw IndustriePartner in MRO supply

Website

Over "IP Duursma"

IP Duursma is totaalleverancier voor de industriële markt, welke zich in de loop der tijd ontwikkeld heeft tot een vertrouwde schakel tussen vele fabrikanten, industriële OEM'ers en eindgebruikers. Met onze 125-jarige geschiedenis schalen we ons onder de oudste industriële leveranciers van Nederland. Ooit zijn we gestart als productiebedrijf van leren riemen en houten riemschijven, waar in een later stadium ook handelsactiviteiten bij zijn gekomen. De aandrijftechniek zit echter nog steeds in ons DNA en is dan ook een belangrijke pijler voor ons succes.

Op dit moment werken we met ruim 150 medewerkers, verdeeld over 11 locaties in Noord-, Oost-, en Midden-Nederland, aan de continuïteit van onze dienstverlening. Hierbij staan de kernwoorden duurzaamheid, betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid, flexibiliteit, kennis en kwaliteit centraal. Om het vertrouwen van onze klanten voor nu en in de toekomst te continueren, leveren wij uitsluitend producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Assemblagecentrum

IP Duursma heeft in Almelo haar eigen assemblagecentrum. Hier kunt u bij ons terecht voor (motor)reductoren en elektromotoren in iedere denkbare uitvoering. Naast het assembleren van aandrijvingen helpen wij u ook graag met het bouwen van pneumatische oplossingen, tandriemen op maat en aanpassingen op aandrijfcomponenten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld asgaten met spiebanen in kettingwielen of koppelingen. Dankzij de gefocuste aanpak van zowel de productlijnen als het assemblageproces zelf, zijn wij uitstekend in staat om vrijwel iedere individuele aandrijving snel op maat voor u te produceren. Ook voor grotere series identieke producten is het assemblage centrum volledig ingericht.

Videos

IP Duursma: Tramec product range

WEG - WG20 Geared motors

Sociale media

Hoofdkantoor

Wilmersdorf 20
7327 AC Apeldoorn
Nederland
055 538 4747