Morskate Aandrijvingen BV

Gedreven door techniek

Website

Over "Morskate Aandrijvingen BV"

Gedreven door techniek

In de ruim 50 jaar van ons bestaan heeft Morskate een indrukkend netwerk opgebouwd van leveranciers. Deze vaste partners zorgen ervoor dat wij snel, exclusief en met hoge kwaliteit producten leveren. Wij zijn met onze ervaring en kennis specialist in de aandrijftechniek geworden. Natuurlijk hebben wij een breed assortiment van componenten en producten die gebruikt worden in de aandrijftechniek. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor snelle levering naar service en onderhoudsbedrijven gewaarborgd is. Dat is voor ons de basis van een goede samenwerking.

Specialist in de aandrijftechniek

Maar onze toegevoegde waarde uit zich in onze kennis en expertise. Wij zijn zowel technisch- en productspecialist en daardoor een gedegen gesprekspartner. Als het op aandrijftechniek aankomt is het aanbod van producten namelijk enorm. Wij helpen jou graag bij het maken van de beste keuze voor jou.

Op deze website vind je bijvoorbeeld een overzicht van diverse A-merken waar we veelal exclusief mee samenwerken. En ook ons productaanbod is divers en zeer uitgebreid. Maar die merken en producten zijn maar een selectie van het bijna oneindige aanbod in de aandrijftechniek. In de praktijk merken wij dat het enorme aanbod het lastig kan maken een juiste keuze te maken. Wij hebben daarom ook de bewuste keuze gemaakt niet alles op onze website te plaatsen. Doordat de sales engineers bij Morskate technisch specialisten zijn en regelmatig producttrainingen volgen zijn wij in staat daarbij te helpen. In de praktijk betekent dit dat je je uitdaging bij ons neerlegt. Wij adviseren je dan over de mogelijkheden en geven je inzicht in de kosten en technische (on)mogelijkheden.

Onderscheidend door maatwerk

Wij laten ons niet beperken door kan niet, lukt niet of bestaat niet. Alles is mogelijk als je er samen over nadenkt. En daarom kijken we altijd verder dan het standaard aanbod leveranciers of producten. Aanpassingen aan producten zijn geen enkel probleem. Je kunt het zo gek niet bedenken of we krijgen het voor elkaar. En daarmee kunnen wij ons onderscheiden van onze concurrenten. Wij leveren maatwerk op veel producten ongeacht de aantallen. Bijvoorbeeld banden of kettingen die we op maat maken of een moduul waar de vertanding extra klein van is. Creatieve oplossingen voor uitdagende problemen bedenken vinden wij leuk. Dit leidt tot slimme en praktische oplossingen voor jou.

Wij zijn actief in meerdere sectoren.

Hieronder een overzicht:

  • Semiconductor industrie
  • Machinebouwindustrie (OEM)
  • Scheepsbouw & Offshore
  • Service & Onderhoud (MRO)
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Agrarische sector
  • Papierindustrie
  • Chemische industrie
  • Verpakkingsindustrie
  • De juiste keuze maken 

Bij Morskate praten en schrijven we veel over het maken van een juiste keuze. En dat doen we niet voor niets. Onze ervaring leert dat wij van toegevoegde waarde zijn als het gaat om de aandrijftechniek. Samen kom je namelijk veel verder. Daarmee wordt het voor jou makkelijker en weet je zeker dat je een goed product hebt. Heb jij een uitdaging? Stel je vraag aan ons. Wij denken graag met je mee. 

Uitgelichte producten

Videos

Unknown title

RADEX®-N: steel lamina coupling - KTR Systems

How to Install a Rexnord Lifelign Gear Coupling

How to Install a Rexnord Thomas Disc Coupling

How to Install a Falk Steelflex Grid Coupling

How to Install a Rexnord Thomas Disc Coupling

Unknown title

Twente Chain MA 873 XL

Sociale media

Hoofdkantoor

Oosterveldsingel 47A
7558 PJ Hengelo
Nederland
074 760 1111