Qimarox

Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen zoals verticaal transporteurs en palletisers

Website

Over "Qimarox"

TOONAANGEVENDE FABRIKANT VAN COMPONENTEN VOOR MATERIAL HANDLING SYSTEMEN

Qimarox is een toonaangevende fabrikant van componenten voor material handling systemen. Als producent van onder meer palletiseermachines en productliften onderscheidt Qimarox zich met een eigentijdse visie en aanpak. Innovatie, kwaliteit en toegevoegde waarde staan daarbij hoog in het vaandel.

Qimarox team


Geschiedenis

Qimarox is voortgekomen uit Nedpack, dat in 1995 is opgericht. Vanaf het begin heeft Nedpack een sterke focus gelegd op de bouw van palletiseermachines en productliften. Vandaag de dag worden er diverse componenten geleverd aan original equipment manufacturers (OEM) en system integrators over de hele wereld. Voorbeelden zijn de productlift Prorunner mk1, de verticaal transporteur Prorunner mk5 en de palletiseermachine Highrunner mk7, een reeks die de komende jaren verder wordt uitgebreid. Deze componenten worden van oudsher veel toegepast in productie- en eindverpakkingslijnen, vooral in de levensmiddelenindustrie maar ook in andere sectoren. De laatste jaren vinden de productliften ook steeds meer aftrek in warehouses en distributiecentra.

Vanwege het verschil in activiteiten is de componentendivisie in 2012 afgesplitst van Nedpack en ondergebracht in Qimarox. Terwijl Nedpack zich nog uitsluitend richt op ontwerp, integratie, service en onderhoud van complete eindverpakkingssystemen in Nederland en België, richt Qimarox zich louter op de ontwikkeling en productie van hoofdcomponenten voor original equipment manufacturers en system integrators wereldwijd.

Videos

Unknown title

Prorunner mk1 Diskontinuierliche Vertikalförderer

Sociale media

Hoofdkantoor

Nobelstraat 43
3846 CE Harderwijk
Nederland
0341 436 700