Rollon BV

Website

Over "Rollon BV"

Rollon is een globale onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerp en de productie van lineaire rails, telescopische rail en lineaire assen die gebruikt worden in een wijde range van industrieën (spoorwegen, luchtvaart, medisch, speciale voertuigen, automatisering, industriële machinerie).

Rollon, een wereldleider in lineaire beweging, runt haar zaken vanuit Europa met hoofdkantoor in Vimercate (MB), Italië, en vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten, China en een vertegenwoordiging in Rusland. Om een effectieve dekking te garanderen, beschikt Rollon over een uitgebreid netwerk van distributeurs in staat om toegevoegde waarde en een hoog niveau van dienstverlening te verzekeren. Vooral in de opkomende landen waar het bedrijf zijn dekking sinds 2008 heeft vergroot. In de afgelopen jaren heeft Rollon zich voornamelijk gericht op de ontwikkeling van de internationale markt.

In 2011 voltooide Rollon haar toch al brede gamma van lineaire bewegingscomponenten met de overname van El.More, een fabrikant van lineaire assen en tafels voor de industriële automatisering.

De kracht van het bedrijf is zijn vermogen om zowel standaard producten als oplossingen "op maat" te leveren om aan de behoeften van de klant voor een fabriek of een specifieke toepassing te voldoen. Dit is mogelijk gemaakt door de brede internationale ervaring opgedaan door de Groep en door de know-how verkregen binnen de R&D afdeling.

De missie van Rollon is om mechanische componenten te leveren om aan lineaire bewegingseisen van de klanten te voldoen. Door het aanbieden van de juiste mix van innovatie en efficiëntie en door oplossingen te creëren die aanzienlijke voordelen opleveren voor haar klanten in diverse industrieën.

Rollon's visie is om een wereldwijde leider in de lineaire bewegingsmarkt te worden, en een bekende en gevestigde partner in het ontwikkelen van toepassingen voor verschillende industriële sectoren waar lineaire beweging wordt gebruikt.

Videos

Unknown title

Unknown title

Unknown title

Sociale media

Hoofdkantoor

Ringbaan Zuid 8
6905 DB Zevenaar
Nederland
0316 581 999