Routeco B.V.

Dé technische distributeur voor toonaangevende besturings-en automatiseringsproducten.

Website

Over "Routeco B.V."

Routeco is sinds 1978 dé technische distributeur en sparringpartner voor de toonaangevende besturings-en automatiseringsproducten, met sterke focus op Rockwell Automation en Allen Bradley. We zijn niet alleen gespecialiseerd in distributie, ook staan wij onze klanten continu bij met technisch advies -en ondersteuning in industriële automatiseringsprocessen. Kortom, wij zijn continu betrokken en adviserend in het gehele traject. Doordat wij zeer korte lijnen hebben met onze leveranciers en tevens onze hoofdpartner Rockwell Automation zien wij trends in de industriële automatisering ver van tevoren aankomen. Samen met ons staan onze klanten sterk en zijn zij vooral ook toekomstbestendig. Industry 4.0!

Deze werkwijze in combinatie met een zeer aanwezig en groot technisch hart heeft er zorg voor gedragen dat tal van industrieën op ons vertrouwen en kunnen bouwen. Van de farmaceutische -en voedselverwerkingsindustrie tot de petrochemische-en de materiaalverwerkingsindustrie; van de mijnbouw- en de metaalindustrie tot nutsvoorzieningen en de textielindustrie; van automotive en bouw tot werktuigbouw en drukkerijen.

Zelf ervaren op welke manier wij adviseren en optimaliseren? Neem dan contact op met een van onze experts op 0499 801 801, [email protected] of neem een kijkje op www.routeco.nl.

Videos

Introducing the ControlLogix 5580 High-Performance Controller

Rockwell Automation Midrange Platform - Kinetix® 5500 Servo Drive

Experience CompactLogix 5380 at SPS IPC Drives 2016

Award-Winning Guardmaster 440C-CR30 Safety Relay Eases Programming

PanelView Plus & FactoryTalk View ME Introduction - Create Your First Application

PowerFlex 527 AC Drives

Sociale media

Hoofdkantoor

de Maas 22b
5684 PL Best
Nederland
0499 801 801