Smart-in-Control

Smart Solutions in industriële omgevingen // Expert in Measuring & Motion.

Website

Over "Smart-in-Control"

Smart-in-Control, a member of euro HÜBNER benelux b.v.: Expert in Measuring & Motion.

Wij zijn continu in beweging om onze kennis te verbreden en stellen deze kennis beschikbaar aan onze klanten; Onze passievolle technici lossen samen met u uw klantvraag op. Hiervoor beschikken wij over een breed scala aan producten van markt leidende fabrikanten zoals:

  • Elgo;                       Stand-alone & geïntegreerde meet en positioneersystemen
  • Motrona;                 Safety, Motion, Control en Interface apparatuur
  • Baumer Thalheim;  Meten en bewaken van toerentallen, hoekverdraaiing van assen
  • B-Command;          Sleepringen, kruisschakelaars, joysticks (ook draadloos), nokkenschakelaars, voet schakelaars
  • Nanhua-Europe:     LED verlichting en signaleringen, communicatie apparatuur
  • Uebex                     Industriële en architectonische LED verlichting

Juist voor de maakindustrie hebben wij oplossingen die ervoor zorgen dat de productiekosten omlaag gaan en de kwaliteit omhoog. Dit kan door het slim inzetten van een enkel component of door een geïntegreerde samenstelling van een aantal producten.

Smart-in-Control is niet alleen een component leverancier, maar ook een system-integrator en co-engineer voor de maakindustrie. Dankzij onze jarenlange ervaringen verdeeld over de diverse industrieën, hebben wij een kant en klare of een custom-made oplossing voor u.
Dit kan een stand-alone oplossing zijn, maar we kunnen ook integreren in de bestaande machine besturing.

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn bij het upgraden van bestaande machines, door bijvoorbeeld de kwaliteit te verhogen door nauwkeurigheidsverbetering, het uitvalpercentage omlaag te brengen, maar ook het veiligheidsniveau te verhogen (zelfs tot SIL 3 PLe niveau).

Ook met slimme oplossingen zoals  een goede en veilige machineverlichting, energiezuinig en duurzaam, weten wij raad. De bijbehorende signaleringen en/of communicatie apparatuur hebben wij niet alleen in ons portfolio, maar wij kunnen hier ook vergaand in adviseren.
En natuurlijk zijn wij, vanaf het begin van ons bestaan, uitermate goed thuis in de encoders en hun toepassingen voor zowel positie, snelheid/toeren, en terugkoppeling voor motorregelaars.

Met een of meerdere combinaties van deze producten, kunnen wij u van dienst zijn voor zowel machinebesturingen, positioneringssystemen, robotica, en bewakingssystemen. Wij leveren veel vanuit voorraad en kunnen zo snel op uw wensen inspringen.
Ons team staat voor u klaar om u te helpen om de kosten omlaag te brengen en de productie te verhogen.
 

Sociale media

Hoofdkantoor

Parlevinkerweg 44
5928 NV Venlo
Nederland
0475 406 506