Summit Power B.V.

Website

Over "Summit Power B.V."

Het in 2017 opgerichte Summit Power B.V. (v.h. Geveke Besturingtechniek) is leverancier van onder andere kennisintensieve bewaking en –besturingssystemen voor aggregaten, meet- en beveiligingsrelais, transformatoren voor laag- en middenspanningsinstallaties, AC- en DC-voedingen en no-break systemen alsmede andere elektrotechnische producten en diensten voor de zorg, utiliteit, industrie, machinebouw en de infrastructuur. 

Onze componenten en systemen worden o.a. toegepast bij:
- Bewaken en besturen van diesel-, gas-, dual-fuelmotoren en elektromotoren;
- Meet-, besturing-, en bewakingssystemen in schakel- en verdeelinrichtingen en energieopwekking- en distributie-installaties;
- Stroom- en spanningstransformatoren voor o.a. meten, beveiligen, verrekening, vermogensdistributie voor laag- en middenspanning;
- Geïsoleerde rail- of busbar- en doorvoerverbindingen tot 72,5 kV bedrijfsspanning en 7.000A.

Bijbehorende koppeladapters, op maat en op fabrikant specifieke aansluitingen (ABB en Siemens).
- Energiemeters, Network Analyzers en Power Quality meetinstrumenten.
- Energiemanagementsysteem volgens internationale ISO 50001-norm

Bij al deze activiteiten staat het beveiligen van mens, machines en hun omgeving tegen gevaarlijke situaties voorop. Tevens zijn wij in staat om met inzet en toepassing van onze kennis en componenten te komen tot energiebesparende oplossingen in die situaties waar kostbare energie in hoge mate wordt geconsumeerd.

Diensten
- Factory Acceptance Test
- Site Acceptance Test
- In bedrijfstelling
- Inspectie
- Preventief en correctief onderhoud

Om onze producten en diensten te ondersteunen, beschikken wij over een eigen logistieke, projecten- en serviceafdeling 24/7 en VCA-VOL gecertificeerde medewerkers.

Sociale media

Hoofdkantoor

Pelmolenlaan 5
3447 GW Woerden
Nederland
085 301 2099