Tallpack International BV

Tallpack International BV is onderdeel van de Tallgroup. De Tallgroup bestaat uit Tallpack International, gevestigd in Geldermalsen, Tallpack Belgium, gevestigd in Oevel-Westerlo, Tallpack Bulgaria, gevestigd in Stara Zagora en Tallconsult, gevestigd in Stara Zagora, Bulgaria.

Website

Over "Tallpack International BV"

Sinds de oprichting in 1998 is Tallpack International actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen.

Hiermee behoort Tallpack International tot de belangrijkste leveranciers op deze gebieden. Tallpack International is voorraad houdend; vanuit de diverse magazijnen worden onderdelen en materialen snel uitgeleverd.

Daarnaast is service en onderhoudsmanagement een kernactiviteit van Tallpack International. Onze service- en helpdesk is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

Uitgelichte producten

Videos

Tallwrapper Draaitafelwikkelaar TW210 310 410 610 NL

TW Motion NL

Grip Sheet antislipvellen

Handomsnoeringsmachines ITA 20 21 23 BE

Hoofdkantoor

De Aaldor 24
4191 PC Geldermalsen
Nederland
0345 800 800