Tempcontrol Industrial Electronic Products B.V.

Temperatuur meet- en regeltechniek

Website

Over "Tempcontrol Industrial Electronic Products B.V."

Tempcontrol: specialist in temperatuurmeting
Al sinds 1975 produceert en levert Tempcontrol producten voor het meten, regelen en registreren van temperatuur, vocht en dauwpunt. Temperatuurmeting is ons specialisme.

Productie temperatuursensoren
Op onze productieafdeling in Nootdorp produceren wij temperatuursensoren op klantspecificatie en in standaard uitvoering. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest uiteenlopende eisen, normen en voorschriften die gesteld worden aan een goede en betrouwbare temperatuurmeting. Omdat wij een uitgebreid onderdelen magazijn opgebouwd hebben, kunnen we snel en accuraat temperatuursensoren ‘op maat’ produceren.

Kalibratie
In ons eigen kalibratielaboratorium meten, optimaliseren, kalibreren en stabiliseren wij sensoren en meetinstrumenten. Eigenschappen zoals insteekeffect, zelfverwarming en responsietijd kunnen hier worden bepaald.
Het laboratorium wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van zeer specifieke producten, waar veel research voor vereist is. Instrumenten voor temperatuurmeting, al dan niet door ons geleverd, kunnen hier worden getest, gekalibreerd of gerepareerd.

Instrumentatie
Tempcontrol levert een breed scala aan kwaliteitsinstrumenten van bekende merken voor het meten, regelen en registeren van temperatuur, vocht en dauwpunt. Hierbij kunt u denken aan dauwpuntmeters, precisiemeetapparatuur, transmitters en indicators. Wij vertegenwoordigen onder andere: Ascon Tecnologic, MBW, Inor, Dostmann, ASL, Kambic Metrology en Giussani.

Industrieën
Tempcontrol is actief in een groot aantal industrieën zoals de medische en voedingsmiddelen industrie, lucht-, ruimte- en scheepvaart, halfgeleider, auto, defensie en kunststoffen. Ook de pharma- en petrochemie, de machine- en apparatenbouw, installatiebedrijven en laboratoria vertrouwen op onze producten en diensten.

Uitgelichte producten

Hoofdkantoor

Ambachtshof 54
2632 BB Nootdorp
Nederland
015 251 1831