TOX Pressotechnik GmbH

Uw partner voor persaandrijvingen, persen en verbindingstechnologie

Website

Over "TOX Pressotechnik GmbH"

TOX® PRESSOTECHNIK is uw vakbekwame partner voor innovatieve producten en oplossingen in de industrie voor metaalplaatverbindingen voor persaandrijvingen, persen en speciale machines. Profiteer van de uitgebreide technische kennis, een groot assortiment standaard producten en de beste oplossing voor uw toepassing.

TOX® PRESSOTECHNIK is in 1978 opgericht door Eugen Rapp. Tegenwoordig is het familiebedrijf met meer dan 1.800 medewerkers wereldwijd een van de internationale leveranciers van persen en verbindingstechnologie voor de metaalplaatverwerkende industrie.

Het begon allemaal met de introductie van krachtige aandrijvingen voor productieapparatuur - ons beproefde, hydro-pneumatische aandrijfsysteem TOX®-Krachtpakket. De alternatieve, high-tech oplossing is ons TOX®-ElectricDrive-programma. Een veelvoud aan plaatverbindingssystemen, biedt u eindeloze mogelijkheden bij het ontwikkelen van uw producten. Als meer dan 35 jaar voorzien wij de industrie van aandrijvingen, persen en verschillende hulpmiddelen voor clinchen, stansen, inpersen van elementen enzovoort. Vooral de automobielindustrie vertrouwt op onze innovatieve technologie.

Ons hoofdkantoor en primaire productie is, evenals ons technologiecentrum, gevestigd in Weingarten, Duitsland. De overige productielocaties zijn gevestigd in de VS, China, India en Brazilië. TOX® PRESSOTECHNIK is wereldwijd in meer dan 35 landen vertegenwoordigd, klaar om u van dienst te zijn voor het leveren van snelle en uitgebreide ondersteuning.

Uitgelichte producten

Videos

Air Over Oil Cylinders | TOX® PRESSOTECHNIK

Electric Press Work Station | TOX® PRESSOTECHNIK

Benchtop Press for Micro Components | TOX® PRESSOTECHNIK

Benchtop Press for Micro Components | TOX® PRESSOTECHNIK

Benchtop Press for Micro Components | TOX® PRESSOTECHNIK

Sheet Metal Joining & Clinching | TOX® PRESSOTECHNIK

20181025 124328

Das Servopressen-System der Zukunft | TOX®-ElectricDrive Core

Sociale media

Hoofdkantoor

Mensinge 23
1083 HB Amsterdam
Nederland
020 671 5566