Wago Nederland BV

Empower Connections!

Website

Over "Wago Nederland BV"

WAGO is een toonaangevende leverancier van elektrische verbindings- en automatiseringstechniek en interface-elektronica. Met hun brede assortiment van oplossingen voor verschillende sectoren en industrieën, waaronder de automobiel-, spoorweg-, energie-, productie-, gebouw-, verlichtingstechniek, scheepvaart en offshore en procesindustrie, bieden zij betrouwbare oplossingen voor diverse behoeften.

WAGO is actief op verschillende onderwerpen, waaronder energiemanagement, lichtmanagement, explosiebeveiliging, cyber security en bouw van schakelkasten. Zij bieden diverse verbindingstechnieken, zoals aansluitklemmen, lasklemmen en verbindingsklemmen, stekerbaar installeren, printklemmen- en connectoren, verlichtingsklemmen en doorvoercomponenten.

Daarnaast biedt WAGO ook industriële elektronica oplossingen, zoals signaalomvormers en scheidingsversterkers, relais- en optocouplermodules, industriële voedingen, stroomomvormers en spanningsaftakkingen, interfacemodules, overspanningsbeveiliging en speciale elektronica. Zij bieden ook automatiseringstechnologie en software voor meten, besturen en regelen met hoge betrouwbaarheid, waaronder I/O-systemen, PLC-besturingen, sensor- en actorbekabeling, Industrial Ethernet Switches, Touch Panels en industriële PC's en Edge Devices.

Als wereldmarktleider op het gebied van veerklemtechnologie, is WAGO een betrouwbare partner voor snelle, veilige en onderhoudsvrije verbindingen en maximale systeembeschikbaarheid. Sinds hun oprichting in 1951 als familiebedrijf is WAGO voortdurend gegroeid en heeft het bedrijf momenteel meer dan 8.500 medewerkers. In 2017 bedroeg hun omzet 862 miljoen euro.

Met hun uitgebreide assortiment van oplossingen en hun constante focus op innovatie en kwaliteit, blijft WAGO een toonaangevende speler in de elektrische verbindings- en automatiseringstechniek. Zij blijven zich richten op het bieden van betrouwbare oplossingen voor hun klanten, terwijl zij meegaan met de ontwikkelingen in de verschillende industrieën waarin zij actief zijn.

Sociale media

Hoofdkantoor

Laan van de Ram 19
7324 BW Apeldoorn
Nederland
055 368 3500