Ongecategoriseerd

Endress+Hauser deelt kennis in gratis toegankelijke collegereeks

14 december 2022

Actuele kennis van procesinstallaties is belangrijk in de engineering business.

In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Endress+Hauser is vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over IIOT, het bedrijf bezit een schat aan informatie.

Reeks van zes kenniscolleges

Endress+Hauser wil deze kennis graag delen en organiseert daarom vanaf februari 2023 een reeks van zes colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges wordt ingespeeld op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. Tijdens de  middagbijeenkomsten worden deelnemers weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld temperatuurmeting en stoomkwaliteit.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie en aanmelden via onderstaande links. De zes colleges betreffen:

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023