Reductoren, tandwielkasten

Aandrijf Technisch Buro verbreedt assortiment (motor)reductoren

19 oktober 2023
Herman de Haan

Het assortiment (motor)reductoren van Aandrijf Technisch Buro in Venlo is uitgebreid met producten van Cidepa-Sincron. Deze Spaanse tandwielkastenfabrikant produceert al ruim 80 jaar een uitgebreid programma aandrijvingen, met onder meer rechte en haakse reductoren en vlakke opsteekkasten. Hierbij zijn veel verschillende opties mogelijk zoals ATEX-certificering en indien gevraagd kunnen ook speciale klantwensen worden gerealiseerd.

Cidepa-Sincron produceert en assembleert de tandwielkasten volledig in eigen beheer in Sevilla. “De fabriek daar is uitgerust met de modernste machines die elke fase van het productieproces beheersen en die worden aangestuurd door een geavanceerd IT-platform en gepassioneerde en vakbekwame medewerkers. Hierdoor zijn ze erg flexibel, bieden ze een uitstekende levertijd en kunnen de producten tegen concurrerende prijzen in de markt gezet worden”, vertelt Sraar van Rens van Aandrijf Technisch Buro. “Bovendien zijn de reductoren maattechnisch uitwisselbaar met de kasten van de bekendere merken, waardoor ook de vervangingsmarkt erg interessant is.”

Uitbreiding assortiment

Voor Aandrijf Technisch Buro betekent dit een uitbreiding op het bestaande assortiment motorreductoren van het Turkse I.Mak. Van Rens vervolgt: “Door deze aanvulling beschikt Aandrijf Technisch Buro over een breder scala aan standaard reductoren en bieden we hierdoor vrijwel altijd een oplossing die aansluit bij de klantwens. Met decennia aan ervaring in diverse sectoren en industrieën, begrijpen wij het belang van betrouwbare mechanische aandrijvingen. Wij zijn erg blij met deze uitbreiding”, zegt Van Rens. De reductoren van Cidepa zijn verkrijgbaar via Aandrijf Technisch Buro en hebben een zeer korte levertijd van slechts enkele dagen tot maximaal enkele weken.

Engineering- en servicepartner

Aandrijf Technisch Buro, is dé engineeringen servicepartner in aandrijftechniek voor machinebouwers, system integrators, engineers en OEM-partners. Het bedrijf levert hoogwaardige mechanische aandrijvingen, van standaard (planetaire) tandwielkasten tot customized oplossingen, in alle soorten en maten. Dankzij meer dan 20 jaar expertise in aandrijftechniek en de nauwe samenwerking met leveranciers van onderdelen, kunnen de oplossingen snel en efficiënt worden geconfigureerd. Dat betekent lagere kosten én snellere levertijden dan ‘engineering from scratch’. Om de reputatie als betrouwbare en snelle leverancier hoog te kunnen houden, koopt Aandrijf Technisch Buro de (planetaire) tandwielkasten, reductoren, lieren, lineaire aandrijvingen, koppelingen en remmen direct in bij de fabrikant.

Neem contact op met Aandrijf Technisch Buro voor meer technische informatie over de Cidepa-Sincron reductoren.

Bij de afbeelding: Sraar van Rens. directeur Aandrijf Technisch Buro (links) en Adolfo Cid de la Paz, directeur Cidepa-Sincron

Laatst bijgewerkt: 24 oktober 2023

Gerelateerde blogs & casestudy's

Aandrijf Technisch Buro b.v.
Our (trans)mission is to drive you!
Parlevinkerweg 44
5928 NV Venlo
Nederland
077 396 8781