Rotero Holland bv

Knowledge works!

Website

Over "Rotero Holland bv"

Rotero is een toonaangevende leverancier van technische oplossingen voor de machine- en apparatenbouw. Hun combinatie van producten en expertise richt zich op het leveren van innovatieve oplossingen en het stimuleren van technische vooruitgang.

Met een brede catalogus van producten en op maat gemaakte oplossingen biedt Rotero ondersteuning aan machine- en apparatenbouwers, zowel nationaal als internationaal. Hun team van experts werkt nauw samen met klanten om de juiste motion control-oplossing, elektromagneet, sensor of ventilator te bieden. Ze zijn gespecialiseerd in roterende en lineaire aandrijvingen, elektromagneten, ventilatie, verwarming, relais en schakelaars en sensoren.

Rotero is een betrouwbare partner voor machinebouwers en constructeurs, omdat ze niet alleen standaard producten bieden, maar ook oplossingen op maat kunnen maken. Hun technische specialisten werken nauw samen met klanten om hun wensen en innovatieve ideeën te begrijpen en deze om te zetten in creatieve oplossingen. Door vroegtijdig in het ontwikkeltraject met de productspecialisten van Rotero om de tafel te zitten, kunnen machinebouwers en constructeurs hun ontwikkeltraject versnellen en hun concurrentiepositie versterken.

Bij Rotero staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom hebben ze een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) conform de norm NEN-ISO 9001:2015 ingericht. Hun team van experts staat klaar om klanten te adviseren bij het bepalen van de juiste oplossing voor hun toepassing.

Recente blogs & casestudy's

Videos

Nieuw van DIS Sensors: Dynamische Inclinometer

JVL Industri Elektronik A/S_MIS QuickStep

Closed Loop Stepper Motor Product Demo - AR Series

Oriental Motor RKII Series Synchronous Operation

Unknown title

Aansluiten en testen van een geïntegreerde servomotor

Introducing the AZ Series with Mechanical Absolute Sensor

DIS Sensors - SIL2/PLd sensors

Sociale media

Main office

Pompmolenlaan 21
Woerden
Nederland
0348 495 150