Meet- en regeltechniek

VPInstruments bestaat kwart eeuw en organiseert ‘Energy360 Conference 2024’

21 februari 2024
Herman de Haan

VPInstruments in Delft bestaat dit jaar 25 jaar. Ter ere van deze mijlpaal zal het bedrijf gedurende het hele jaar een aantal interne en externe activiteiten organiseren. Bijvoorbeeld de ‘Energy360 Conference 2024’ van 18 tot en met 20 september. Dit evenement staat open voor professionals en geïnteresseerden en biedt een platform om trends in de industrie te bespreken en vooruitgang in energiebeheer te bevorderen.

Sinds de oprichting in 1999 staat VPInstruments voorop in het leveren van inzichten voor energie-efficiëntie en -beheer. De gebruiksvriendelijke oplossingen van VPInstruments worden toegepast door professionals wereldwijd. De 4-in-1 flow meters, vermogensmeters, dauwpuntsensoren en monitoringsystemen van VPInstruments hebben in de afgelopen jaren diverse industrieën versterkt, waaronder voedsel & drank, auto, glas en consumentengoederen. De inzichten die de deze instrumenten opleveren helpen klanten van VPInstruments bijvoorbeeld om tot 30 procent van hun perslucht- en technisch gasverbruik te verminderen.

Meten en monitoren

VPInstruments biedt industriële klanten gemakkelijk inzicht in energiestromen. Het productportfolio biedt een complete oplossing voor het meten en monitoren van perslucht flow, gas flow en elektriciteitsverbruik. Zo kan het monitoringssysteem VPVision worden toegepast op verschillende utiliteiten en biedt het een overzicht van waar, wanneer en hoeveel energie kan worden bespaard. De producten zijn toepasbaar in verschillende industriële markten, waaronder automobiel, glas, metaal, voedsel en drank en consumentengoederen.

Kijk hier voor meer info over de Energy360 Conference 2024.

Laatst bijgewerkt: 21 februari 2024

VPInstruments
energy insights trusted by professionals
Buitenwatersloot 335
2614 GS Delft
Nederland
015 213 1580