HMS Networks Benelux

Website

Over "HMS Networks Benelux"

HMS staat voor Hardware Meets Software en dat is sinds 1988 precies het speelveld van onze organisatie. Als adviseur en leverancier van high-end industriële datacommunicatie oplossingen, interfaces en gateways zijn wij wereldwijd actief met inmiddels al meer dan 10 miljoen HMS devices geïnstalleerd. Onze technologie verbindt industriële apparaten en gebouwinstallaties met besturingssystemen en internet om zo gebruikers te helpen om meer verbonden, productiever en duurzamer te worden. Ontdek de HMS merken Anybus, Ewon, Intesis en Ixxat voor high-end oplossingen voor industriële communicatie en IIoT.

Anybus: met Anybus kunt u ieder industrieel apparaat verbinden met ieder industrieel veldbus, Ethernet netwerk en IIoT cloud. Bedraad of draadloos (bluetooth & wlan).
anybus.com

Ewon: op afstand service verlenen, machines online monitoren, storingen verhelpen en data verzamelen zodat u inzicht krijgt in de prestatie van uw machine. Onze oplossingen hebben de ISO27001 en STAR cyber security certificeringen.
ewon.biz

Intesis: Met het merk Intesis biedt HMS Networks oplossingen voor het koppelen van installaties binnen gebouwen. Verbind uw installaties ongeacht het netwerkprotocol. 

Ixxat: Oplossingen voor CAN bus communicatie, Functional Safety (conform EN ISO 13849-1 en EN/IEC 62061), Energie (Smart Grid) en Automotive Testing.
ixxat.com

Videos

Wireless access for machines and cabinets via Bluetooth or WiFi — Anybus Wireless Bolt

Anybus Communicator — Product Manager's View

Industrial wireless connectivity for machines and devices using WLAN or Bluetooth

Keep an eye on machine performances with proactive remote monitoring

M2Web | An easy way to check your machine status from anywhere, at any time.

Sociale media

Main office

Architronlaan 1a
Hedel
Nederland
0487 203 000