Barcodescanner

Datalogic kondigt nieuwe Gryphon GFS4500 scanmodules aan

22 augustus 2023
Herman de Haan

Datalogic introduceert nieuwe Gryphon GFS4500 scanmodules. De apparaten zijn ontworpen voor een groot aantal zelfbedienings-toepassingen in de detailhandel, productie, gezondheidszorg en transport en logistiek. De scanner bieden volgens Datalogic superieure technologische prestaties en robuustheid. Gryphon scanmodules zijn compact voor eenvoudige integratie in kiosken, informatiepunten, self-check-in en toegangscontrole.

Het GFS4500-model, dat in twee versies wordt aangeboden, komt met externe behuizing, is geschikt voor alle bovengenoemde toepassingen, is snel in gebruikt te nemen en dankzij diverse bevestigingspunten eenvoudig te monteren vanaf elke kant. Dan is er nog een versie zonder behuizing, de GFE4500, voor aangepaste of op maat gemaakte geïntegreerde oplossingen.

Behuizing met IP54-afdichting

Een robuust ontwerp, van binnen en van buiten, vormt de basis voor een lange levensduur van de GFS4500 scanmodules. Het apparaat kan ook buiten worden geïnstalleerd. Het beschikt namelijk over een behuizing met IP54-afdichting, een UV-beschermd krasbestendig venster en een grote bestendigheid tegen temperatuurschommelingen en per ongeluk stoten of trillingen.

Scant alle 1D- en 2D-barcodes

De Gryphon GFS4500 scanmodule maakt gebruik van een geavanceerde Megapixel sensor in combinatie met groothoekoptiek en onderscheidende rode of witte verlichtingstechnologie met instelbare helderheid om te voldoen aan een breed scala van leestoepassingen. Deze scanmodule kan alle 1D- en 2D-barcodes scannen en leest snel alle labels, zelfs bij snelle bewegingen, ongeacht hoe de code is georiënteerd of hoe nabij hij is. De ingebouwde geavanceerde decoderingsalgoritmen en de snelle microprocessor maken het mogelijk om snel barcodes, klantenkaarten en coupons te lezen vanaf elk type media, inclusief smartphone displays.

Akoestisch signaal en ‘Green Spot’

De ingebouwde connectiviteit ondersteunt zowel USB als RS-232 communicatie om interfacing met een verscheidenheid aan hosts mogelijk te maken. De USB-only GFS4500 versie komt standaard met een micro-USB connector, gekoppeld aan een stevige vergrendelingsclip om te voorkomen dat de kabel losraakt. De andere versies hebben een geïntegreerde kabel. Is het aflezen geslaagd, dan klinkt er een luide, hoorbare pieptoon en verschijnt de bekende ‘Green Spot’ in beeld.

Laatst bijgewerkt: 22 augustus 2023

Datalogic
Datalogic is a world-class producer of bar code readers, mobile computers, sensors for detection and safety, vision systems and laser marking systems
Newtonweg 3
4104 BK Culemborg
Nederland
0345 589 480

Gerelateerde producten