Reductoren, tandwielkasten

Apex Dynamics lanceert unieke online leeromgeving: APEXperience

11 januari 2024
Herman de Haan

Wat is de APEXperience? Het is de naam van het nieuwste initiatief van Apex Dynamics: een online leeromgeving. Hier kunnen gebruikers leren over het in de praktijk toepassen van hun tandwielkasten, tandheugels, rondsels en smeersystemen. Een unieke tool om meer - en efficiënter - uit applicaties te halen. Lees in dit artikel waarom Apex dit platform heeft ontwikkeld en hoe deelname in zijn werk gaat.

“Het komt wel eens voor dat klanten de verkeerde tandwielkast of tandheugels bestellen. Als zij die vervolgens monteren is de kans groot dat het niet past, of, erger nog, dat ze op termijn beschadigd raken of zelfs schade veroorzaken. Door mensen te leren hoe ze deze producten op de juiste manier kunnen toepassen, maar vooral ook door inzicht te bieden in situaties wanneer je ze beter niet kan gebruiken, willen we dit voorkomen. De APEXperience is hiervoor een handige, maar vooral ook leuk, hulpmiddel”, dat zegt Apex Dynamics directeur Thom van Oss over waarom zijn bedrijf van APEXperience ontwikkeld heeft.

Apexthom.jpg
Thom van Oss

Ontdek de producten van Apex Dynamics

De verschillende producten van Apex Dynamics staan centraal in de APEXperience. Er zijn hoofdstukken over tandwielkasten, tandheugels en rondsels, smeersystemen, de designtool en natuurlijk een algemene introductie. In de APEXperience maaken gebruikers kennis met de basisprincipes van Apex Dynamics en kunnen ze hun eigen bedrijf of carrière een stap verder helpen.

expert.png

In de online leeromgeving leer je alles over het toepassen van de verschillende producten en hoe je praktische tools kan gebruiken om tot een optimale oplossing te komen. Handig voor de dagelijkse praktijk.

Wat levert het op?

Het succesvol afronden van de APEXperience levert niet alleen nieuwe kennis en expertise op, het is ook gekoppeld aan een certificaat dat opgenomen is in Industry ID. Met dit ‘skills paspoort’ is het mogelijk om de behaalde resultaten te delen met werkgevers en klanten. Dit certificaat krijg je ook als PDF, zodra de APEXperience is afgerond. En als klap op de vuurpijl is er een trofee, een symbool van de geleverde leerprestaties.

Aanmelden en meedoen

Meedoen is simpel. Bezoek de APEXperience en vul je e-mailadres in. Apex Dynamics beoordeelt snel je aanmelding zodat je toegang krijgt tot het systeem. Kortom, als jij geïnteresseerd bent in techniek of meer wilt leren over het toepassen van de tandwielkasten, tandheugels, rondsels en smeersystemen van Apex Dynamics, dan is de APEXperience zeer geschikt om aan mee te doen.

Laatst bijgewerkt: 11 januari 2024

Apex Dynamics BV
Spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels
Churchilllaan 101
5705 BK Helmond
Nederland
0492 509 995