Elektrotechniek

Han-Modular Domino modules bekroond met ‘Best of Industry Award’

17 januari 2023
Ad Oonincx

HARTING is met zijn Han-Modular Domino modules winnaar geworden van de ‘Best of Industry Award’. De award wordt jaarlijks uitgereikt door het gerenommeerde Duitse vakblad voor de machinebouw MM MaschinenMarkt.

De modulaire industriële connectoren van HARTING veroverden de eerste plaats in de categorie ‘Electrical Equipment’. Het idee achter deze doorontwikkeling in de industriële connectiviteit maakte al kort na de productlaunch afgelopen voorjaar naam en overtuigde de jury van de HERMES Award. De modules op basis van het domino-principe werden erkend als een van de top 3 innovaties van het jaar 2022. Eveneens werden ze bekroond als ‘Cable and Connector Product of the Year’ op de eerste ‘Instrumentation Excellence Awards’ in Londen in oktober.

Vijf maanden lang online stemmen

Sinds 2016 reikt MM MaschinenMarkt in 24 uiteenlopende categorieën jaarlijks de award uit aan de beste innovatie in de branche. De nominatiefase wordt gevolgd door vijf maanden online stemmen, waarbij ongeveer 20.000 lezers van het tijdschrift MM MaschinenMarkt op hun favorieten stemmen. Dit jaar werd de prijs door het vakblad voor het eerst uitgereikt in samenwerking met andere uitgaves (PROCESS, LABORPRAXIS en DeviceMed) waardoor een nog breder deel van de industrie werd vertegenwoordigd.

‘Op het juiste spoor met Domino-modules’

Norbert Gemmeke, Managing Director van de Global Business Unit Electric van HARTING, is blij met de award: "We zijn erg trots. Deze prijs toont aan dat we met de voordelen van de Domino-modules op het juiste spoor zitten bij onze klanten en partners. Besparing van installatieruimte en gewicht, maar ook de daarmee gepaard gaande lagere kosten en het behoud van hulpbronnen zijn belangrijke trendthema's die ons allen in deze tijd bezighouden."

Laatst bijgewerkt: 03 april 2023

Gerelateerde blogs & casestudy's

Larenweg 44
5234 KA 's Hertogenbosch
Nederland
073 641 0404